Een container nodig?

09 251 79 09

Containerdienst met ophaling

Een afvalcontainer nodig? Wij plaatsen containers voor afval, houtafval, ijzer, aarde, puin en inboedels van huizen. U kunt een beroep doen op onze containerdienst in Gent en de wijde omgeving (Zele, Lokeren, Sint-Denijs-Westrem enz.).

Ook voor bedrijven

Als er voldoende containers op voorraad zijn, heeft u dezelfde dag nog een container vanaf 10 tot 30 kubieke meter. Bedrijven kunnen ook een container huren die wekelijks of maandelijks moet opgehaald worden. Zo proberen wij u steevast van dienst te zijn met een snelle en efficiënte service. Indien u zelf afbraakwerken heeft uitgevoerd, kunt u het afval ook gewoon komen storten bij ons. Wij zorgen dan voor de uiteindelijke verwerking, zodat uw zorgen tot een minimum beperkt blijven. Ook binnen ons dienstenpakket: het gebruik van een zeefmachine. Hiermee zijn we in staat om bijvoorbeeld aarde of zand van tussen uw materialen te zuiveren.

Huur een container

Zit u nog met vragen over de containerdienst of wil u meteen een container huren? Contacteer Desmadryl in Gent dan snel via de contactpagina.